組合Bingo望牛年可多方面發展

女子組合Bingo成員關嘉敏(Carmen)和陳康琪(Odilia)日前參觀桔園,寓意新一年大家大吉大利。Carman表示上年能和組合農夫拍戲感開心,而Odilia則表示Bingo繼續以唱跳路線多方面發展。

關嘉敏(Carmen)和陳康琪(Odilia)參觀桔園。

關嘉敏和陳康琪日前接受香港開電視節目《娛樂頭條Enews Headline》訪問,兩人都表示過往新年都會到花市買花,可惜今年受疫情影響,為了安全起見,都會盡量留在家中。講到揀年花,當然要搵來選桔達人的「天堂鳥」成員歐喬鋒(Tyrese),佢仲教大家挑選蝴蝶蘭,又給了不少貼士。

歐喬鋒(右)教大家挑選蝴蝶蘭。

談到去年的成績,Carmen表示十分難忘,能夠跟前輩合作。她說:「好開心上年可以和農夫拍戲,因為佢哋係我偶像,我好鍾意C君,喺佢哋身上都學到好多嘢!」至於Odilia則表示希望牛年Bingo可作多方面發展,她謂:「我哋Bingo都會繼續以唱跳路線發展,嚟緊陸續都會有新歌推出,希望大家多多支持!」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟