【親自Po相】黎明公開囡囡正面照 「平凡是她的運氣!」

圖︰黎明昨日(26日)親自於社交平台分享囡囡的正面照片。(網上截圖)

「四大天王」之一的黎明(Leon),今年4月由女助手陳泳儀(Wing)為他誕下囡囡,榮升為爸爸!Leon對囡囡同另一半相當保護,一直未有公開與她們的合照。日前Leon在東莞舉行演唱會,被Fans嗌佢「爸爸」之後,開心回應︰「Yes!I know!I am Papa!」仲話會公開囡囡近況,估唔到咁快就貼相「找數」。

囡囡肥肥白白超可愛 同Leon十足餅印

Leon於fb及微博貼出囡囡正面照,見到佢囡囡主肥肥白白超可愛,個樣好有爸爸嘅神髓,十足餅印呀!而Leon就留言話︰「我的女兒…… 好胖呵呵…… 平凡是她的運氣!分享!一直和我一起成長的家族朋友。」

而網民都大讚B囡可愛,同似爸爸,仲有網民叫Leon再Po囡囡相:「阿明,激似你呀!做乜影人哋嬲嬲豬個樣,下次可唔可以畀張happy face我哋睇。」亦有Fans話估到Leon會Po相「找數」︰「好似Leon你呀,胖嘟嘟的好有福氣呀!昨晚你在演唱會上提及跟我們分享,其實我也是估你這2天fb有所行動,証明我地係你die hard fans,心靈相通。哈哈,Happy Leon Baba」。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟