Ana R. 38歲生日 囡囡萌爆搶鏡

名模Ana R.日前38歲生日,她所屬的模特兒公司更為她舉行生日會,Ana亦有帶同寶貝女Maya現身,公司模特兒伍靜麗(Angie)、傅明秀(Samantha)及前一天下嫁音樂人何山的鄭綽芹亦抽空出席,而服裝指導郭慶彬及好友侯維德亦是座上客。

Ana R.所屬的模特兒公司為她舉行生日會
Ana R.所屬的模特兒公司為她舉行生日會

女兒搶晒鏡

雖然生日會的主角是Ana,不過可愛的Maya卻成為眾的焦點!Maya在餐廳內四圍跑,當餐廳侍應拿出生日蛋糕時,她更即衝上前對蛋糕虎視眈眈,更「試食」蛋糕,相當為食!儘管Maya食量驚人,但她遺傳母親做模特兒的優良血統,手長腳長而且相常纖瘦。至於Ana抱住Maya吹過生日蛋糕後,Sweet爆的Maya更送上Birthday Kiss,並餵母親食生日蛋糕,搞到Ana都冧爆表示:「佢好識氹人開心,真係好Sweet,佢係我嘅開心果。」

囡囡送Birthday Kiss
囡囡送Birthday Kiss

希望童裝生意理想

問到Ana的生日願望,她表示今年創業搞童裝生意,希望可以愈做愈做:「今年許咗好多願望,其實每年嘅願望都差唔多,除咗個女健康之外,今年希望童裝生意理想啦,我同Lisa S.放咗好多心機,所以特別着緊,會專注呢方面多一啲。」

去主題公園玩到唔願走

另外問到Ana正日生日與老公如何度過?她表示自己向來都愛童話故事,即使長大後也喜歡這些卡通人物,故此正日生日一家三口去了主題公園玩:「其實我好鍾意童話人物,所以今次我玩得開心過個女,反而係我玩到唔願走。」

Ana R.笑指自己喺主題公園玩到唔願走
Ana R.笑指自己喺主題公園玩到唔願走
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟