老婆出PO即畀Like 王浩信被傳暗撻陳偉琪?

藝人王浩信與太太陳自瑤(YoYo)最近傳出婚變傳聞,事後王浩信出席活動時澄清沒有分居,強調與太太關係一直正常,兩公婆更在前日(9號)以夫妻檔出席活動,用行動粉碎婚變傳聞。在受訪中,YoYo解釋因忙着為女兒升小一準備,以致一直沒有就傳聞作出回應,至於王浩信也承認自己因工作冷落太太。而王浩信曾經試過在太太更新社交網後冇畀「Like」,繼而引起外界對兩人關係的揣測,因此YoYo在今日(11號)凌晨於社交網上傳自拍照後,王浩信亦即時畀「Like」,相當識做!

陳自瑤出PO王浩信即LIKE
陳自瑤出PO王浩信即LIKE

與陳偉琪有染?

雖然兩人於行動上力證感情不變,然而今日又有周刊報道指繼蔡思貝後,王浩信與「無綫咪神」陳偉琪過從甚密,甚至租單位當作私竇!對於與陳偉琪傳緋聞,王浩信今日(11號)出席活動時,直言唔識對方:「我唔知佢係邊個,唔識呢個女仔。」並希望大眾不要傷害其他人,至於陳偉琪接受傳媒訪問時,則澄清完全不認識王浩信,亦沒有與對方合作過。

陳偉琪直言唔識王浩信(Instagram圖片)
陳偉琪直言唔識王浩信(Instagram圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟