另一半健康好重要 Rosemary捉老公一齊做瑜伽

名模Rosemary向來熱心慈善,早前才為關注女性健康的活動擔任瑜珈導師,最近再為認識多年的加拿大藉攝影師好友Paul S擔任模特兒,為其相展拍攝了一輯相片,以支持呼籲社會各界關注男士健康的全球性慈善活動。

甚有淵源

對於與好友Paul S 再次合作,Rosemary坦言別具意義:「記得佢初來港工作,第一個大型拍攝工作就係為我拍硬照,所以佢今次邀請我為慈善出力,我立即應承,仲可以藉此紀念同佢嘅友誼。」至於Paul則指兩人性格相似,Rosemary又常參與慈善,故今次找她合作非常適合。

Rosemary
Rosemary

關注老公健康

提到關注男性健康,Rosemary直言平時也會叫老公一起做瑜伽:「婚後另一半健康好重要,所以佢嘅健康都係我關注嘅一件事,平時我哋得閒都會一齊做瑜伽。」她又表示老公對這輯照片讚不絕口,並支持她這次為慈善拍攝,問到會否與老公一起拍攝相集以支持慈善活動,她笑言:「要返去問吓佢,如果佢唔介意,都係好好嘅嘗試。」

Rosemary孖老公一齊做瑜伽
Rosemary孖老公一齊做瑜伽
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟