「嚇到瀨尿」係真!韓國觀眾睇《安娜貝爾》驚到瀨

近期最紅的電影可謂由溫子仁監製、導演David F. Sandberg執導的《詭娃安娜貝爾:造孽》, 電影在全球均有極好的票房,上周四在香港上映後更刷新荷李活恐怖電影香港開畫周末最高票房!

韓國觀眾嚇到瀨尿

「娜姐」在全球爆紅,但並不代表個個見到「娜姐」個樣都唔驚o架!好似最近《詭娃安娜貝爾:造孽》在韓國上映,唔少韓國人都畀「娜姐」嚇到半死,更有人喺戲院睇緊電影嘅途中嚇到瀨尿添!有網民日前在社交網上傳幾張《詭娃安娜貝爾:造孽》首映後的情況,見到好幾張相嘅情況都係一樣,就係條褲都濕咗,據不同網民的透露,瀨濕褲的人都是看了《詭娃安娜貝爾:造孽》後留下的,更有網民指有人看完電影後驚到喊足40分鐘!「娜姐」威力咁驚人,無啲膽量真係睇唔過,唔知香港有冇人又睇到瀨尿呢?

唔少女士都嚇到瀨尿(來源:유머갤러리)
唔少女士都嚇到瀨尿(來源:유머갤러리)
更有網民話睇完電影有好好好嚴重嘅後遺症添!(來源:유머갤러리)
更有網民話睇完電影有好好好嚴重嘅後遺症添!(來源:유머갤러리)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟