成家晒恩愛 陸永迫老婆用情侶「合」照電話Wallpaper

組合農夫成員陸永與老婆Rainah育有兩個寶貝女HannahSimsim,一家四口幸福滿瀉!而陸永為咗家庭都努力工作,好似呢日陸永又要出Trip啦,仲要一去就10幾日,搞到成家人都好唔捨得,喺陸永臨飛前仲係咁影相留念。

Rainah:我捨不得你

其中Rainah在社交網上傳一家四口的合照,並留言說:「最興臨別大合照⋯⋯」見到相中Hannah閉起雙眼,好冧咁咀陸永,而Simsim則嘟嘴皺眉,非常得意。另外Rainah又上傳一張同老公的合照,見到陸永攬實Rainah,而Rainah就挨喺陸永膊頭,她更留言說:「巨蟹座顧家男次次出trip前都會瞓唔著…#我捨不得你yeahyeah

Raina開到聲捨不得陸永(Instagram圖片)
Raina開到聲捨不得陸永(Instagram圖片)

陸永:I miss you

老婆講到出面話唔捨得老公,陸永又點會唔做返啲嘢,他在社交網上傳一張照片,相中見到陸永和Rainah的電話桌面拼在一起,就成為一張兩人完整的合照,一種心連心的概念可謂非常甜蜜,陸永亦留言說:「臨走前逼我老婆整個咁嘅wallpaper,容許我發一次老姣。I miss you」成家人用唔同方法晒恩愛,真係畀佢哋曬死!

呢張「合」照好曬呀(Instagram圖片)
呢張「合」照好曬呀(Instagram圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟