胡說八道會搞「小圈子」? 飛起胡定欣後到姚子羚無影

「胡說八道會」成員胡定欣、胡蓓蔚、胡杏兒、黃智雯、李施嬅、姚子羚一向感情好好,早前她們幾姊妹一同Gathering,但唯獨得胡定欣有事未能出席,見到一班姊妹見面咁開心,搞到她特意轉發姊妹們聚會的合照並留言投訴說:「我開始覺得……佢地(哋)係有意排斥我!! 因為佢地(哋)大部分時間都係喺我唔得閒同唔喺香港的時候約齊人……#胡說八道會 #影相仲要笑得好開心 #咁樣係咩意思 #我宜家好嬲 #leftgroup

前排姊妹聚會冇胡定欣份,搞到佢嬲嬲豬要Left group
前排姊妹聚會冇胡定欣份,搞到佢嬲嬲豬要Left group

姊妹耍花槍

她們上次搞到胡定欣嬲嬲豬要left group,不過只是過了幾天,胡說八道會的黃智雯、胡蓓蔚、李施嬅以及胡杏兒又再次相約聚會,今次除了沒有胡定欣外,四女更飛起姚子羚!李施嬅上傳合照到社交網,仲Tag埋胡定欣同姚子羚留言說:「Just the four of us today… please don’t be sad」今次到自己被「排斥」,姚子羚Tag埋胡定欣,同一陣線話要left group,豈料胡定欣回覆說:「你唔好扮野,個晚你有份排斥我。」李施嬅見到兩人的對話都不禁留了一句「低B仔」,至於姚子羚則要李施嬅氹返,留言說:「除非你比包好好味嘅咸蛋薯片我 」雖然胡定欣及姚子羚口口聲聲話要left group,不過粉絲不用擔心,見到她們對話間都只是耍吓花槍,感情那麼深厚又豈會容易受到影響!

今次聚會冇胡定欣之餘,仲飛起姚子羚(Instagram圖片)
今次聚會冇胡定欣之餘,仲飛起姚子羚(Instagram圖片)
三姊妹留言
三姊妹留言
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟