方力申談舊愛 形容同Stephy旅行似偷情

藝人方力申(小方)擔任ViuTV清談節目《晚吹捲上你的床》的嘉賓,與主持火火、崔碧珈、余逸思(Yoshi分享暖男的特質,節目中小方更自爆跟前度鄧麗欣(Stephy)拍拖的經歷!他表示以前常被Stephy投訴出街並不會拖手,但解釋因從小加入游泳港隊,當時生活圈子細的關係,故此拍拖都要「收得好埋」,加上剛入行時流行玩地下情,所以並沒有公開同Stephy拍拖,亦沒有膽在他人面前做暖男行為!

Stephy旅行似偷情

小方又坦言以前跟Stephy去旅行的話是很艱難的事,皆因要在不同時間飛往不同地方,再轉機到目的地會合,還要特別選擇少港人乘搭的航空公司,甚至連離開酒店都要「前後腳」走!小方笑言每次酒店職員都以「蠱惑」的眼神望着他,可能心想「偷食啦肯定,點解唔一齊走啊?」,但小方亦坦言有口難言。

肥到冇腹肌

至於問到會否愛屋及烏?小方則指與Stephy媽關係良好,以前平日中午會先與Stephy媽飲茶,然後才跟自己父母飲茶,弄得一日食兩次午餐,令一年間肥到連腹肌都冇埋!

小方與Stephy於2016年3月宣布「分」訊(Instagram圖片)
小方與Stephy於2016年3月宣布「分」訊(Instagram圖片)
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟