【2 BROKE GIRLS】謝嘉怡YouTube派新片 Cosplay侍應造型超可愛

(截圖)

現年26歲,前港姐冠軍謝嘉怡現為無綫電視經理人合約藝員,但她每個星期都會在YouTube個人頻道出新片,分享生活點滴,更不時素顏上鏡,爸爸都經常露面。今日(24日)她上載最新短片,今次就不再素顏,化行妝上陣,Lisa更打扮成美國處境喜劇《2 BROKE GIRLS》兩位女主角的侍應造型,同爸爸試食朱古力蛋糕。Lisa坦言蛋糕味道不俗,但這個蛋糕要價700元則略嫌昂貴:「英國呢個蛋糕嘅價錢係150蚊至200蚊,呢個蛋糕係貴好多。」她更將食剩的蛋糕推畀爸爸食,「我食唔晒佢(爸爸)話,Lisa你要食得晒喎!我食唔晒咪畀你食囉!你咪食得晒囉!」爸爸則笑言:「呢個就係點解Lisa瘦,我肥囉!」至於有網友見到Lisa Cosplay造型,稱讚她十分可愛。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟