雷深如開出道八年首場售票演唱會 坦言:第一次點都會淆吓底

出道8年的雷深如(J.Arie),現時為獨立歌手,日前在IG公布喜訊,宣布將於12月10日在主題公園舉行她出道以來的首個售票演唱會,但開心的同時,她也坦言感到十分淆底。

J.Arie在IG貼了個唱海報,並留言:「人生第一場賣飛個人演唱會 《PERFECTLY GUILTY LIVE》將會喺12月10號(星期五)海洋公園怡慶坊舉行啦,後日10月29號(星期五)11am開始賣飛。雖則話做人要有信心,但第一次點都會淆吓底,所以真係靠大家啦加油呀,究竟呢一場會係一場幾癲嘅演唱會?我都仲未知!正如寫每一首歌,最後都唔知可以遊到幾遠!大家放長雙眼睇吓啦!」J.Arie希望跟樂迷回顧這8年的經歷和成長。

田蕊妮亦有在IG上轉發J.Arie演唱會海報,並留言:「佢開演唱會,佢開演唱會,佢開演唱會!重要事情講三次!我好期待呀!」

雷深如開出道八年首場售票演唱會。
雷深如開出道八年首場售票演唱會。
雷深如開出道八年首場售票演唱會。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟