48歲黎瑞恩大女中學畢業 FB:精彩旅途等緊你!

香港女歌手,現年48歲的黎瑞恩(小恩子)早在2014年與前夫曾智明離婚後,獨力照顧一對仔女曾凱栭(Sheree)及曾浩儒(Tyrone)。日前,大女Sheree中學畢業,小恩子在社交平台Post出囡囡的畢業照,並寫道:「光陰似箭眨吓眼你已經中學畢業,希望你每一個重要嘅時刻,我都可以同你一齊分享啦。#媽媽的心聲 #幼稚園、小學、中學 #青春可貴、珍惜 #精彩旅途等緊你 #好快甩難。」

小恩子曬出幾張囡囡的童年照,還有一家三口的合照,現年18歲的Sheree笑容甜美,眼大大似足媽咪,不少網民都留言大讚她愈大愈靚女!Sheree亦遺傳了媽媽一副好歌喉,她曾在IG分享自己的翻唱歌,聲線溫柔甜美。當年小恩子離婚時,一對仔女只有9歲同7歲,雖然小恩子成為單親媽媽,但依然十分痛錫囡囡同囝囝,三母子感情深厚!

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟