保錡精心為沙律慶祝30歲生日 壽星女冧到爆:多謝為我做的一切

宅男女神「沙律」張沛樂(Charlotte)出名身材火辣,成為了ERROR成員保錡的女朋友後雖然令不少男士「喊濕枕頭」,但也無損她的女神地位。沙律在周五(10月8日)迎來30歲的生日,保錡化身為窩心男朋友,為她準備了一系列的驚喜,二人到酒店Staycation之餘,保錡更送上鋪滿一床的迪士尼玩具,令壽星女冧到爆。

沙律在IG上分享了保錡為她慶生時所拍的靚想,穿上白色吊帶裙,笑得非常甜密,沙律表示:「又大一歲了,年齡不是重點,重點要在心態上得到改變和成長!多謝 @k_p0k1 為我做的一切。晚餐時,我話夠鐘落去食飯喇;你話有晚餐送上黎㗎,浪漫呀你識唔識㗎?我問:你識得咩係浪漫咩?(笑)你話:我有研究浪漫㗎!我話:你有上網研究浪漫係咩?你話:哈,真係唔識呀嘛!」而保錡浪漫舉動,更獲隊友肥仔(梁業)及經理人濟哥留言大讚「叻仔!」

另外,沙律又留言表示:「多謝各位的生日祝福,學我話齋,咁多!?今年都感受到大家對我的愛,咁多?!玩具真心要諗下點擺好佢。」

張沛樂IG圖
張沛樂IG圖
張沛樂IG圖
張沛樂IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟