HotCha成《造星IV》參賽者最欣賞女團之一 張惠雅:唔知有咁多人鍾意我哋!

梁祖堯、蔡瀚億(BabyJohn)及陳俞希(Hailey)的ViuTV節目《宵夜燒到過埋夜》,三人於今晚播出的一集,將探訪張惠雅(Regen)在長洲經營的Café。作為《全民造星IV》導師之一的梁祖堯指因為今屆主力打造女團,所以參賽者必須在申請表上填寫「我最欣賞的女團」一項:「當然年紀最細嗰班(17-21歲)一定係寫BLACKPINK,但係25-30歲全部都係寫HotCha。」而Regen笑言不知道原來HotCha以前這麼受歡迎,所以有感意外:「因為以前無網絡,真係唔知有咁多人鍾意我哋。」

張惠雅驚訝HotCha成《全民造星IV》參賽者最欣賞的女團之一。

除此之外,相識多年的Regen和Hailey互爆原來大家曾分別前後跟同一個男生交往,令梁祖堯和BabyJohn大感驚訝。Hailey笑言之前二人互相分享情史時不小心發現:「我地兩個係到講前度嗰陣,心諗點解嗰男仔做嘅行為咁熟識嘅,好似我經歷過咁」,但二人交情並沒有因此事受損,令梁祖堯不禁開玩笑指「果然係好姊妹」。

(左)陳希俞、希梁祖堯及BabyJohn拜訪張惠雅(Regen)在長洲經營的Café。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟