34歲郭思琳FB向前度追債 「十·一」最後通牒

(IG)

現年34歲的模特兒郭思琳(Margiela)早在今年3月被傳媒拍到與歌手吳浩康(Deep)一同到去南丫島旅行,而當時她對外解話是有其他朋友,並一起到戶外活動散心,同時指已回復單身,為Deep澄清不是第三者,其後又向前度Chester Chan追債,指其欠下7位數字借款。

(FB)

郭思琳近日再在社交平台發洩不滿,指有人誠信破產,並tag了另一個帳號。至昨日她再次爆發,狠狠地向前度Chester Chan公開追債,先寫下:「有啲人就係一時話自己有cancer,一時話畀車撞,一時話自殺不遂….但偏偏有錢唔還又唔肯畀番啲conis人,仲日日post自彈自唱網上flirt女,家住旺區豪宅,個仔仲讀緊名校。」設下10月1日最後還款兼期並催促盡快還錢,然後她又怒斥不能直接tag對方,改以hashtag方式點名前度Chester Chan。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟