幫俄仔塗眼霜最驚「插眼」 佘詩曼鍾情熟男 姊弟戀不了

佘詩曼(佘佘)為所代言的護膚品牌 Clarins 拍攝全新一輯廣告,近日密密做運動的佘佘狀態大勇,如沐春風,夥拍俄籍網絡紅人 Artem Ansheles,二人非常合拍。拍攝當日撞正攝氏34度酷熱天氣,佘佘跟Ansheles在戶外場景同陽光玩足一日遊戲,期間他們要拍攝自拍靚相,佘佘更要為Ansheles 塗眼霜;這個溫馨鏡頭背後,試位也試了不少次,只見佘佘似乎很不熟手,幸好最後有驚無險,冇「篤」親俄仔雙眼。

佘佘表示:「平日自己搽 cream 就多,幫人搽真係未試過,唔係好就手,所以都有要小心啲,始終女仔指甲好尖。」今次廣告客戶找來年輕 Ansheles 配搭,現實中又可會接受姊弟CP?「感情世界相信年紀唔會最大問題,不過個人比較鍾情成熟穩重,令我好欣賞嘅人。」講到最近在社交平台展示fit爆身型,「佘腰」非常吸睛,佘佘表示:「稍後演出角色需要,所以趁有時間就努力努力,但做運動後發覺整個人精神狀態都好咗,自己都希望keep 住。」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟