鍾雨璇高晉陳科宜出席活動 「白雪雪」勁吸粉絲變主角

歌手鍾雨璇O3 (前名:蘇慧恩)日前與全民造星3高晉 ( Ken Law) 、陳科宜(Jin )率領一眾寵物義工,帶同寵物於停泊在旺角鬧市街頭的寵物流動車上與現場觀眾互動玩遊戲大派禮物,O3的明星愛貓「白雪雪」也有到場,搶鏡成為主角。

當日O3亦演繹了寵物書主題曲《Save a life》,高晉則獻唱《森林》一曲,藉此作為寵物書《Be my part of life 》,O3鍾雨璇表示:「天氣報告預測,當日本來全日落雨,我哋都一度擔心要唔要取消,但極好彩,嗰朝早開始到我哋準備活動,仍然滂沱大雨,我都着埋水靴出嚟諗住方便啲,點知真係好運到一個點,居然活動正式開始到完結都冇落過一滴雨,而且仲陽光普照,仲有微風,非常舒服,真係好幸運,本身都驚個活動要取消搞唔成,又驚落住雨啲寵物出嚟會唔方便,所以嗰日真係非常非常之好運!」

帶同愛犬的高晉表示:「平日我隻狗(阿B)響屋企一見到落雨就會好鬼緊張咁周圍跳彈,但係嗰日佢嘅表現真係好乖好聽話,完全冇扭計,仲要叫佢望住鏡頭,乖乖交足戲,我覺得阿B演員天份多過我!」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟