【披荊斬棘的哥哥】袁詠儀親到內地撐老公張智霖 40萬Hermès機場曝光

(微博)

現年49歲的袁詠儀人稱「靚靚」,與老公張智霖是圈內有名的恩愛夫婦。近日留在內地拍攝綜藝節目《披荊斬棘的哥哥》,老婆袁詠儀(靚靚)陪伴左右。二人日前現身北京機場時,只見靚靚雖然一身便裝,但全部都是名牌,Helmut Lang 白色外裝、Celine運動鞋……而手袋,當然係靚靚摯愛嘅Hermès。

去年春夏首度推出嘅Birkin Cargo,身為Hermès迷嘅靚靚又點會冇!Birkin Cargo材質則選用Goéland帆布拼接小牛皮,質地柔軟且外形帶著行軍帥氣感。其設計靈感來自於軍服多口袋的設計,在包包外層增添了五個小口袋,以及側邊一個可拆卸杯架,大大提升包包的容量。之不過,雖然特設杯架設計,但應該都唔會有人敢將杯咖啡放喺呢個官價18萬嘅Birkin Cargo之上。Birkin Cargo去年推出後,官價18港港元,現時炒價約為45萬。近幾次靚靚現身機場時,都係拎住Birkin Cargo,睇嚟係佢近期最愛。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟