ViuTV佳麗變身「廚神」 ERROR四子惡搞變亮點

(大會提供)

ViuTV《最後一屆口罩小姐選舉》的佳麗們於今晚播出的一集需要接受烹飪挑戰,ERROR四子會於佳麗們煮食時擾亂她們,看她們怎樣應變。輪到何啟華(阿Dee)組員的時候,豪放的092肥妹﹅094 Renci同郭嘉駿(193)大講有味笑話,爆笑連場。193化身老公仔,而092肥妹﹅094Renci就化身老婆服侍老公。193問Renci煮咩俾佢食,Renci答:「你想食咩啊?係咪想食咗我呢?我知你想咁樣答㗎啦!」當Renci煮蝦時,又問193:「啲蝦係咪好香呀? 係咪好似我咁香?你嗅下我!」當193指肥妹掛住處理青瓜唔理自己時,Renci 又爆金句:「佢寧願玩青瓜都唔理你呀!」二人更左右夾攻,齊齊用手蹺住193,笑指要胸壓193,令一向轉數快的193都一時不知所措。肥妹又笑Renci身材似小學生,自己係大學生。

一路喺房觀察情況的隊長阿Dee,睇到拍手:「隊員好醒,直接同193嚟個身體接觸,身體接觸後佢成個人軟晒,見到佢不知所措,我喺房睇得好開心!」其後193又講笑指要拎出正義之鞭,兩女即一齊大叫:「快啲攞出嚟呀!好想睇呀!」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟