鍾雨璇望有機會殺入電音界 蔣嘉瑩笑言三十年冇跳過舞

鍾雨璇(O3) 與蔣嘉瑩(Vivian) 日前應邀出席Shining style Management新成立以電子音樂為主的「Shining M」娛樂製作公司開幕派對,「Shining M」旗下第一隊電音組合Ellipsis在派對中首演,鍾雨璇(O3)被Ellipsis四位樂手強勁音樂帶動忍不住大跳勁舞,十分享受及投入,蔣嘉瑩也大讚O3舞姿,賓客們吶喊要求蔣嘉瑩一齊跳,但她猛耍手擰頭笑指唔識跳舞而拒絕。

「Shining M」以電子音樂為主,Ellipsis由四位來自世界各地經驗豐富,紅遍電音界的猛人組成,包括:來自印度著名DJ Anil、菲律賓型爆敲擊樂手Canoy Jason、香港小提琴Hubert So、俄羅斯美女古典結他手Jane,四位聯手演奏令到場面相當震撼,熱鬧又精彩。而當日開幕派對場內所有收益全數撥捐「長幼身心康健促進會」慈善基金,慶祝之餘兼做善事!

最近開始玩電音的鍾雨璇表示好希望有機會跟Ellipsis合作 :「我唔貪心,Jam一首已經好滿足,佢哋真係好勁,我都想學下打碟試下做DJ。」蔣嘉瑩的6歲囝囝Marvis當日也有出席,Vivian笑言:「已有30年沒有跳舞,已經唔識跳喇,諗起都好好笑,以前做女時去蒲,大家都以為我好飲得(酒),其實我完全唔飲得,亦從來唔飲酒,每次蒲吧都只飲汽水,哈哈!」

鍾雨璇望有機會殺入電音界。
鍾雨璇望有機會殺入電音界。
蔣嘉瑩笑言三十年冇跳過舞。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟