【Super Girls】Yanny抱余香凝B女現母愛 網民:快啲生個啦!

(IG)

香港女子組合「Super Girls」由陳穎欣(Yanny)、 吳嘉禧(Cheronna)、蔡明思(Jessica)三名女子組成。日前(5日)Yanny去探余香凝(Jennifer)的B女。Yanny在抱B期間突然感觸到流下兩行淚,要Cheronna望手抹眼淚,Jennifer形容是除了自己以外,第二個抱住囡囡會感動到喊的女人。

Yanny晚上在IG為自己辯解並非癲婆:「當時嘅我大概係,因為我抱住LamLam la,佢好乖咁望住我,咁我咪望番住佢囉,佢好細粒喺我懷中,我真係覺得佢好珍貴,又覺得一個生命嚟到呢個世界好奇妙,大家等咗10個月,終於見到佢出嚟,總之嗰一刻有好多諗法,令我覺得好感動,就忍唔住好想喊。」Yanny母愛爆發被讚善良,不少人都催婚、生小朋友。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟