施匡翹首試跳唱歌一改乖乖女形象 野性造型大騷長腿

施匡翹(Zaina)以全新形象為第一首唱跳新歌《Stay》拍攝MV,Zaina突破過往乖乖女形象,以野性造型大騷長腿,在兩位性感女舞蹈員伴舞下勁騷唱跳潛 質,令人眼前一亮。

Zaina對新歌《Stay》玩大突破,感到滿意及開心:「我以形象比較斯文清新,今次試下野性感覺扮惡魔,想給大家新鮮感覺,仲有宮庭feel,仲有一場戲玩火,啲火好近,其實我好驚火,不過拍得好靚,為了效果豁出去,最後成功克服恐懼。而今次MV唔止有呢D造型,仲會有好多個唔同造型,而團隊非常強勁,搭左好多好靚既景,不過依家就賣個關子先,請大家多多期待新歌《Stay》。」

Zaina表示一向熱愛跳舞,一直好想有一首屬於自己的跳舞快歌,她感謝唱片公司及經理人公司給她機會:「我知道依家市道唔太好,而我仲有機會錄新歌,已經覺得自己好幸福,好珍惜。希望市道快D好番,期待更多工作機會。」

施匡翹首試跳唱歌一改乖乖女形象。
施匡翹首試跳唱歌一改乖乖女形象。
施匡翹首試跳唱歌一改乖乖女形象。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟