37歲黃婉曼變大細路 孖兩女玩水透出少女味道

(IG)

前無綫新聞小花,現年37歲的黃婉曼(Icy)為家庭而減少幕前工作,現時主要力打理自家經營的麵包咖啡店。不過,Icy近年都非常積極經營個人IG,經常分享個人近照,現時37歲的Icy仍然保持到Fit爆身形,對比以前魅力有增無減!最近她還罕有地分享了幾張穿比堅尼落水與兩女玩的相片,大曬窈窕身材:「清凉一夏#因為兩個囡#呢幾年落水多過以前幾十年#係落水#唔係游水#一齊玩水#我諗我呢世都學唔識游水。」

黃婉曼,原名粘冰冰,資深傳媒人,前香港記者。曾於香港無綫新聞任專題記者及天氣主播,後轉職為中國移動旗下《12580尚悠》雜誌之編輯。2010年12月再轉職now寬頻電視,擔任now 101台遊戲節目《撳錢》主持,《撳錢》停播後轉職為now芒果台音樂節目《操控音樂》主持,直至芒果台約滿而同時離開now寬頻電視。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟