ANSONBEAN正式出道 獲師姐欣宜送「蕉」打氣   

恭喜「寰亞新人王」ANSONBEAN正式出道!昨晚唱片公司舉行盛大Party宣布喜訊,師姐鄭欣宜、同門「折骨Ben」趙祥誠,以及家人好友們到場支持,場面熱鬧。ANSONBEAN又唱又跳第一首主打歌《CRUSH (oh no!)》,之後與參加造星III的戰友Timo和NY表演勁舞,壓軸環節就是一同欣賞新歌MV首播,全場歡呼。

發布會開始前,欣宜捧住一籃香蕉突襲ANSONBEAN化妝間,一打開門她說:「恭喜你,上次你送咗一梳蕉俾我,我今次曬你冷,送你四梳蕉,『蕉』氣勃勃!」ANSONBEAN非常驚喜:「真係勁好多,成籃送嚟!」欣宜續說:「呢啲熟啲架,上次你送嗰啲綠色,依家成熟了,加油!」而Ben則表演折骨舞助慶,全場氣氛高漲!

首個發布會圓滿成功,ANSONBEAN坦言心情仍然興奮緊張,笑言腎上腺爆升,他說:「籌備咗兩個多月嘅新歌和MV終於面世,好開心。外公、外婆、父母、弟弟及一班好友前來一起玩,好似開Party咁,感激大家一齊歡呼,大家都好鍾意我嘅新歌同MV。」對於未來發展,他說:「唔會局限於做跳唱歌手,我都鍾意慢歌,亦會拍電影和電視劇。」他又稱特別希望與師兄馮允謙合作:「我覺得佢唱歌好好聽,好鍾意佢嘅新歌。嚟緊有一首歌係佢寫畀我嘅,好期待!」他又自爆發布會綵排期間,追看港隊劍擊代表張家朗東京奧運男子花劍決賽,連同自己首個發布會,雙重緊張,出場前得知對方成功奪金特別興奮,讚嘆是大好日子,說:「佢咁爭氣,我都要一齊爭氣,做好自己,為香港爭光。」

ANSONBEAN正式出道 獲師姐欣宜送「蕉」打氣   。
ANSONBEAN正式出道獲師姐欣宜送「蕉」打氣 。  
ANSONBEAN正式出道獲師姐欣宜送「蕉」打氣。  
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟