結束12情!何雁詩宣布離巢 IG貼文:係時候跳出Comfort Zone

(IG)

現年28歲的何雁詩昨日正式宣布離開無綫,而她隨即也在個人社交網分享無綫門外的照片,並表示人生第一份工,一做就做了12年,她說:「由中學畢業到結婚,都係係呢間公司渡過,我所有關於呢一個行業嘅知識,都幾乎完全係TVB學習返嚟,不過,呢個世界係好大㗎,有好多地方&事情我都仲未見識過同埋需要學習。我都係時候跳出自己嘅comfort zone,去出面嘅世界學習一下。所以呢…由明天開始,我就會展開人生&事業的新一頁啦!好多謝各位TVB同事一直以來的照顧,特別係tvb mom @lokvirginia(樂易玲) 對我一直的包容和理解,所有照顧過我嘅同事&得力金牌歌手經理人,仲有各位一齊捱通頂,一起笑一起燥嘅兄弟姐妹們,多謝你哋俾我嘅所有回憶,江湖再見!」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟