孫慧雪生日宣布開Patreon:性感相、事業線?冇!

(IG)

昨日(11日),是藝人孫慧雪的39歲生日,除了宣布與古巨基太太Lorraine簽下經理人合約,也表示將會開Patreon,IG更貼出囝囝送上大大擁抱短片,又抱幾大束花感謝愛她的人:「踏入39,你會告訴自己還有一點時間努力,但又不是太多,有些事情經常很懷念,細算才發現原來都是十多年前的事,有些人經常掛念,但回想起上次見面的時候,原來是幾個年頭以前,時序在記憶中變得模糊,但本質裏的燦爛卻沒有磨滅。這些年頭走來,有些人離開了,有些人,一直陪伴,夢想,在與時間競賽地追趕之時,偶爾出現疲乏和空虛,感謝一直在身邊愛我的人,大一歲了,目標是懂得珍惜擁有的,努力愛所有愛我的,願望是大家都快樂健康幸福勇敢,愛你們!」

另外又宣布開Patreon:「入行都一段日子,有時我會諗大家熟悉嘅可能係電視機裏面嘅我,雜誌、廣告裡面嘅我,不過,未必熟悉最真實嘅我。我相信訂閱嘅你都係真心愛錫我、欣賞我嘅人(如果你專登訂閱入嚟鬧我,都OK嘅🤣)所以我都會毫無保留地將心底裏面嗰句、將唔姿整嘅模樣、將我天馬行空嘅諗法放上去分享。所以想睇J圖、性感相、事業線?冇!我唔可以再被我嘅美貌耽誤我嘅內涵喇!邀請大家訂閱同真正嘅阿雪拉近距離~」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟