【圓桌德州撲克】鄧麗欣應邀做嘉賓 大談舊愛方力申

(截圖)

YouTube節目《圓桌德州撲克》(Round Table Poker)由Eric Kwok(郭偉亮)、劉浩龍和谷德昭主持,在日前的最新一集,就邀請到藝人鄧麗欣(Stephy)做嘉賓,最初4人圍住撲克桌講多過玩,更揭開Stephy鮮為人知的讀書「曳史」,例如向同學淋水等壞學生行為。不過由於Stephy天生一副純品樣,她笑稱當時學校的老師只會勸她遠離壞學生:「佢哋永遠都會覺得我係畀人帶壞!」

為了增加邀約嘉賓的成功率以及遊戲的刺激度,三位主持一直都給予女嘉賓額外$1000的籌碼,但對他們早前邀請方力申來作客時,卻投訴此機制有欠公平,更主張男女應該要平等。同樣的情況,今集三位主持就上次「男嘉賓」的經驗向Stephy提問是否要額外$1000籌碼,Stephy堅決謂:「你知我天秤座嗰啲呢,要好公平嘅,我覺得又使喎真係。咁我覺得唔係每一個都唔使,有啲人覺得OK咪OK囉。」豈料Stephy向主持們提問「男嘉賓」的身份時,當聽到「游水」後,Stephy即時作狀發嬲掟鐘,嚇得劉浩龍即時離枱幾尺!

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟