【大叔的愛】Anson、Edan夥拍黃德斌演「三角戀」 網民:好可愛

(截圖)

早前,ViuTV購入了日本人氣「BL」劇《大叔的愛》劇本,更邀請黃德斌飾演部長KK、炙手可熱的MIRROR成員Anson Lo(盧瀚霆/AL)飾演凌少牧,二人皆對Edan(呂爵安)飾演的田一雄一往情深、共譜三角戀;原版口碑載道,加上這是香港電視界首度開宗明義拍BL,ViuTV亦頻頻發布預告片、改版《E先生》造勢,未播出已令觀眾引頸以盼!周三(23日)ViuTV上載一條名為《愛意流出》的SP(特別版)影片,黃德斌自言與部長這個角色比較男人一點、與自己相似:「我最鍾意畀愛人!」Edan談起阿田這個角色就自言婆媽:「好多時都落唔到決定、對愛情、自己感受唔係好清楚;不修邊幅同我幾似。」AL則以暖男自居:「性格上我就冇咁照顧呂爵安。」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟