倪辰因誤飲龍蝦湯而敏感 帶病出席個唱發佈會

今日倪辰Lala在商場舉行自己的處女show「Music in Lalaland音樂會」發佈會,不過早兩日Lala食物敏感身體不適,有部份通告都取消咗,所以今日Lala是帶病出席。Lala表示:
「係呀!好擔心現場嘅表現,不過好彩都有平時嘅表現八成,已經好滿意了!」

被問到對甚麼食物敏感,Lala表示:「主要係食龍蝦會敏感,不過早兩日去朋友屋企食飯,佢哋煮咗個餸原來用龍蝦湯底,食完返到屋企之後就開始出事了。」

被問到演唱會買飛情況怎樣,Lala指反應都好好,好開心一直有咁多朋友及粉絲支持自己,所以會繼續好好調理身體,當日可以用十成功力演出答謝大家!

Lala又指:「今日第一次見RF2band三子都有啲驚喜,三人真人都係靚過上鏡!我有直接問佢哋可唔可以幫自己作一首歌,我自己填詞,佢哋都一口答應!希望之後可以同佢地多啲交流創造更好嘅音樂,自己做開的Online show都好想邀請佢哋一齊參與,覺得三子很有才華,希望大家會期待我哋一齊之後嘅演出。」

倪辰帶病出席個唱發佈會。
倪辰IG圖
倪辰IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟