【美人妻】孫慧雪Staycation不忘與「小情人」拍拖 泳池打卡超吸睛

(IG)

昨日適逢端午節假期,不少人都趁著日子游個「龍舟水」,其中,成為人母的「辣媽」孫慧雪更與家人享受三日連假Staycation,順道到無邊際泳池游水打卡。雪雪身穿紅色兩件套泳裝,與囝囝拍下不少美照,照片背景見到雪雪老公努力吹水泡相當搞笑。雪雪留言笑指:「完全係我同小情人嘅二人世界,爸爸呢?佢只係背後默默服務我哋嘅男人!去之前,我問Riley唔帶爸爸好無?Riley問我:咁邊個揸車?」

孫慧雪丈夫為木材、夾板批發商富二代羅天彥(Edwin Lo),兩人交往六年,期間一直分分合合,但終在2016年8月入紙申請註冊結婚,並於同年12月23日在愉景灣舉行婚禮。2017年2月14日,她在社交網站宣布懷有三個月身孕[30],至7月28日順利誕下兒子 Riley。2021年4月18日,她於北角天主教聖猶達堂接受洗禮成為羅馬天主教徒。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟