倪辰食個唱前最後一餐「魔鬼午餐」苦練結他做最後衝刺

倪辰(LaLa)首個演唱會進入倒數階段,因此她近期不時到健身中心進行演唱會前特訓,健身零經驗嘅倪辰,接受一星期3日嘅密集式操練。飲食方面亦會配合,開始戒澱粉質及保持少油少糖,務求喺演唱會以最佳身型及狀態示人。

而倪辰(Lala)昨日食最後一餐「魔鬼午餐」,好鍾意食菇的她去了一間連鎖餐廳,品嚐近期好出名嘅的松茸小籠包,她說:「其實今(昨)日真係叫咗好多嘢食,包括期間限定《尋菇記》松茸篇,好似話之後兩個月仲會有其他菇類既限定食品會出。食完呢一餐魔鬼午餐之後就要即刻去做gym排舞練結他啦,準備演唱會嘅最後衝刺喇。」問到日常時的餐單時,Lala表示今日就要開始食沙律食生果!

演唱會最後倒數個半月,聽講Lala親自揀了幾首歌話要挑戰嘉賓李壁琦,相信二人屆時會battle一番。另外,Lala的結他老師仲指她好積極,追佢拎結他譜添。相信大家都會好期待睇到Lala彈吉他呀。

倪辰食個唱前最後一餐「魔鬼午餐」。
倪辰食個唱前最後一餐「魔鬼午餐」。
倪辰食個唱前最後一餐「魔鬼午餐」。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟