39歲陳自瑤YouTube性感場面Like爆 網民:少女味濃!

(YouTube)

在圈中有靚媽之稱,現年39歲的藝人陳自瑤(Yoyo),近期「踩過界」開設個人YouTube頻道,節目多元而且深受網民歡迎。昨晚(8/6),Yoyo就再次分享了自己一次拍攝性感寫真的工作過程,當中一套超級透視的睡衣服裝更嚇到Yoyo哇哇聲,後製更Key-up「喂呀」去強化Yoyo的情緒。不過Yoyo最主要是想分享在靚相背後的苦況,Yoyo更大呻:「嗰啲Pose你覺得好似好輕鬆好容易,但其實係要用力,搲腰呀,隻腳要點擺呀,手要點撐住呀,其實係好攰,件事唔係咁輕鬆咁舒服。」

陳自瑤籍貫福建福州,於2000年以模特兒出道,2004年加入無綫電視。她曾在香港九龍佐敦及香港島銅鑼灣經營時裝店,但銅鑼灣分店因生意欠佳而已結業。2020年,陳自瑤在劇集《那些我愛過的人》中飾演保險公司高層「錢莉媛(Sabrina)」一角,劇中盡顯女性成熟韻味,成功吸引視迷注意,成為劇中一大亮點,其在劇中的表演備受好評,獲不少網民支持奪取《萬千星輝頒獎典禮2020》「最佳女配角」獎。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟