MIRROR@AK開post感謝梁祖堯 助各成員搵返初心

MIRROR各成員在演唱會結束後,開始在IG上分享騷後感想,其對江𤒹生(Anson Kong,AK)就在IG上分享了一眾成員與梁祖堯(阿祖)合照,感謝在開騷前阿祖和他們在梅窩拍《調教你MIRROR》,令一眾MIRROR成員找回初心。AK在IG上表示:「大家一開始都好疑惑,時間已經唔多,點解要show前入camp,仲要入12日,出嚟之後點排得切?但就係因為呢個camp,令我哋搵返自己,搵返大家,搵返初心,然後帶住呢個信念去演唱會,所以先有現在效果,覺得所有嘢都係上天安排好,安排我哋遇到你,可以喺Show前入camp增強我哋嘅羈絆,感恩在人生路途上遇到你,亦令我人生上了一課,一切在心中 愛你祖。」

AK又坦言希望節目快點出街,他表示:「非常期待最後節目出街,金生睇過啲片,佢話佢有喊,希望到時都會感動到你哋,如果無可能你地同edan一樣係無淚腺。」

江𤒹生IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟