鄭欣宜曬與MIRROR合照 大讚:為香港樂壇添好大嘅力量

MIRROR日前舉行的演唱會深受歌迷熱捧,更引起全城熱話,演唱會期間吸引不少「星級鏡粉」捧場,而鄭欣宜就孖好友許廷鏗捧MIRROR演唱會尾場。自稱為「死中女鏡粉」的欣宜,在IG上分享了與MIRROR的合照,並留言大讚12位成員的演出。

欣宜表示:「你哋不斷在台上多謝我哋⋯ 其實係我地要多謝返你地!俾左好多青春同活力呢位姐姐。亦都為香港樂壇添加了一份好大嘅力量。你地每一滴汗水都係值得(我睇你地時都唔知點解流咗好多汗水⋯都係值得㗎)。」

她續指:「做呢一行總會有唱得比你悅耳、跳得比你自如、長得比你靚、身型比你bi-bu-bit嘅人。但就算擁有呢幾樣,最重要都係要俾人感受到你嘅ENERGY,HUNGER,,YOUTH,PASSION,睇完你哋昨晚嘅賣力#OneAndAll 尾場演出後,姐姐要向你們道歉: 道歉因太遲認識你們。我會用我應該拿來練自己歌嘅時間來追返之前Miss咗你地嘅每一個演出同作品。 Mirror加油。花姐加油。香港樂壇加油。 」

鄭欣宜IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟