【ERROR】193玩謝TVBuddy 吳業坤怕怕:玩咁大?

(IG)

香港本地男團,由ViuTV一手捧紅的193@ERROR一向言行大膽,繼自同曾志偉隔空罵戰後,人氣急升,粉絲數更超越姜濤,雖然事件已平熄,昨日193更同吳業坤聚會,期間他們更交換兩台吉祥物tvbuddy同soundbear,當時有網友已為兩台已和解,或者坤哥成為第五位ERROR成員,不過今日193在自己IG發文,貼上一張Tvbuddy拿著兩枝煙,更寫上:「Buddy: 你敢?你連續兩支煙食吾X到啦學我地?!算吧啦 傻仔#Soundbear: 😣……….#ViuTVBuddy#不詳物#點解soundbear成日被人恰#會唔會爆炸#反禁煙大使#壞過凱婷」這個帖文連坤哥都留言:玩咁大..

193(郭嘉駿)童年時與父母及妹妹同住於黃埔花園,因爸爸踢足球的關係,他小學時也有參加麥當勞青少年足球計劃,升上中學後愛上打籃球。郭嘉駿在參加《Good Night Show 全民造星》前為一名時裝採購,參賽編號為26。其後,他更在《前傳》中首次亮相,因身高達193cm而受矚目。節目監製黃慧君(花姐)為他改了暱稱為193,後來他澄清身高為約192至193cm。雖然他於《Good Night Show 全民造星》40強止步、後加入組合ERROR正式出道。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟