母親節MIRROR送花!花姐:有啲老土但好sweet

(IG)

香港本土,由ViuTV力捧的人氣男團「MIRROR」正為演唱會《MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》而努力,日前(9日)適逢母親節都要繼續載歌載舞無法與媽媽慶祝。MIRROR經理人花姐(黃慧君)作為兩個小朋友的媽媽,都因演唱會的緣故無法與家人度過母親節而大感遺憾,不過卻收到12個如親兒子一樣的MIRROR成員送花補數,令她非常感動。花姐於昨晚演唱會後於深夜在Instagram發文,表示今年因為無法與兒子過母親節十分遺憾,但MIRROR卻竟然幫她填補了這個缺口令她很溫暖:「今年冇辦法同媽咪過母親節,冇機會同大小B一齊,出門口時,心裡面諗,今日大家如果同我講『母親節快樂』可能只會帶俾我一種遺憾。最終係(喺)IG,係(喺)會場我收到大家嘅祝福,我先領會到,大家嘅出現填補左我嘅缺口,令我感覺溫暖,多謝你地。」

她更曬出MIRROR成員們送給她的花束,以及寫着「Thanks Mom」的心意卡:「MIRROR好多謝你地嘅花,雖然有d老土,不過好sweet。過去兩年幾,同你地經歷左(咗)好多,有喜有悲,以後希望可以繼續陪你地成長,見證你地達成夢想嘅時刻。愛你們,愛你們,愛你們」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟