小儀高調撐MIRROR演唱會場 獲呂爵安送香吻大曬「正印」地位

男團MIRROR的風頭近年可謂一時無兩,殺盡老中青女士,而MIRROR正舉行一連六場《MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》演唱會,除了一票難求之外,更成為城中熱話,除大批粉絲捧場之外,更有不少星級鏡粉入場支持,除了謝安琪、張繼聰、林嘉欣等人外,連Do鄭裕玲都是座上客。

而與MIRROR成員Edan(呂爵安)一同主持ViuTV節目《考有Feel》的小儀,與MIRROR一直老友鬼鬼,理所當然地成為坐上客大力支持,小儀更入到後台與MIRROR全員合照,並在個人IG上分享。小儀留言表示:「第二場Good show!好鍾意一班人好熱血去做好一件事,佢哋絕對做得到!MIRROR記得休息多啲呀,仲有4場呀!」她更不忘提醒之後去的粉絲要留力Keep聲:「因為到時入場有排嗌呀呀呀!」

而自稱「Edan正印」的小儀,更獲得呂爵安送上香吻,並在IG上分享了二人的合照,笑稱:「正印吖嘛,你哋俾我咁做啦!」更獲Edan以多個心心表情符號回覆。

阮小儀IG圖
阮小儀IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟