32歲裕美IG自爆月給五位數零用錢於林作:每段關係都係我養埋男朋友

(IG)

現年32歲的藝人裕美,在較早前與城中名人林作高調認愛後更不時放閃,二人拍拖後也不斷成為城中話題,加上裕美生活奢華,經常出入林作豪宅以及高級餐廳。加上近年裕美轉型做珠寶生意,不時於IG大曬名貴巨型珠寶鑽石,相當貴氣。呢日裕美出席活動時更自爆林作被媽媽取消附屬卡,自己搵錢比男友多,每月會畀5位數零用錢林作做使費。其後又喺IG講笑話「你唔好得罪我,否則我以後唔會養你‼️」「每段關係都係我養埋個男朋友,所以做女人一定要自強,不能靠男人。」

裕美,原名和田裕美,日港混血兒,父親是日本人,母親是香港人,生於香港並於香港成長, 曾就讀於仁濟醫院陳耀星小學和聖道迦南書院,2002年參加全港普通話歌唱大賽後,榮獲冠軍殊榮而正式簽約成為潮藝娛樂集團有限公司旗下藝人。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟