岑杏賢IG被封三星期終於開返 笑言真係要開香檳

岑杏賢近日因為要離開《愛.回家之開心速遞》一段時間,而惹來懷孕傳聞,而Jennifer又有足足三星期無更新IG,令懷孕傳聞傳得更盛。相隔三星期岑杏賢終於再次更新IG,原來因為自己IG被封鎖所以才沒上IG

岑杏賢分享了三星期前所拍的照片表示:「這幅相片係我三個星期前,已經好想同大家分享!對的 已經有三星期沒有更新!亦是三星期忙着、等着、尋找著、掛念著怎樣可以拿回我的IG帳戶!事源331日收到IG突然其來通知,告訴我的帳戶將要暫時封鎖,然後一直就無法登入!當然立即找相關朋友幫手用不同方法Restartrefreshdelete appre-install等,但係一直都登入唔到。直到今日第二十二日!12:34pm終!於!有!人!回覆內容是我們已經幫不到你了,我真的呆了!心想一定冇辦法!」

岑杏賢指其後雖然找了朋友幫忙但仍覺機會渺茫,但想不到最後真的能再次登入。她表示:「正正我在想,現在登入嘅機會已經好渺茫,不如想一想開一個什麼名字既account ,然後在想新帳戶,將會由零開始我又需要用多少時間再去建立等等好多好多唔捨得但需要接受嘅問題。突然!!4:38pm就收到一個回覆!!!叫我嘗試登入,我真的可以順利登入了!!我心情真的鬆一口氣!有朋友告訴我真的要開香檳。過去三星期 有幫過我 安慰我鼓勵我的,多謝您們,終於唔需要你哋擔心!」

岑杏賢IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟