Patrick Sir公開愛兒第一張玉照 笑指Preemo首次請爸爸媽媽「飲茶」

林溥來(Patrick Sir)和太太關宛珊日前榮升爸爸媽媽,關宛珊順利誕下二人的愛情結晶品囝囝林若嘉(Preemo),Preemo更繼承了父母的優良基因,身型如父母般手長腳長,一出世體重有7磅幾,身長50cm。而轉眼間Preemo已一個多星期大,眼仔碌碌非常之可愛。

而新手爸爸Patrick Sir,難掩愛兒出生的喜悅,不時在自己的IG分享Preemo最新的照片,讓大家能見證着兒子的成長。最近他在IG上分享了Preemo兩張近照,完美繼承了Patrick Sir的靚仔外貌,而且人仔細細就非常淡定,PatrickSir更透露囝囝首次請爸爸媽媽「飲茶」。他留言表示︰「呢位洋蔥頭BB啱啱第一次請咗爹哋媽咪『飲茶』,佢咁俾面,所以我決定將佢嘅第一張玉照公開!你大個咗唔好搵我算帳呀,哈哈哈!」

林溥來IG圖
林溥來IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟