粉絲fb洗版呼籲搵193做代言 譚仔三哥:打緊畀花姐, 三哥巧有feel

ERROR成員193(郭嘉駿)近期寸爆無綫「老餅」兼欠缺創意而被網民大讚敢言,更人氣急升令粉絲人數激增直逼MIRROR的姜濤。而193早前坦言自己想做米線代言人,令一眾粉絲立即發起「我要193代言譚仔三哥」行動,在譚仔三哥的fb專頁上「洗版式」留言,呼籲找193做代言人。

而譚仔三哥面對粉絲的熱烈要求,火速作出了回應,在fb專頁上指「打緊比(畀)花姐, 三哥巧(好)有feel」,因此令粉絲們都非常期待雙方成功合作。

193就在IG的限時動態留言表示:「多謝大家支持,估唔到我噏一句竟然咁有影響力,我以後會慎言了,目前因為我嘅檔期問題,有關商業合作仍然洽商中,麻煩各位乖乖哋,唔好再去留言洗版了,嚇親人就唔好啦,3仔已經收到晒大家嘅好意,我愛你哋。」

另外,193IG追蹤人數,更已追過了姜濤IG帳戶的followers,達到了20.1萬。

郭嘉駿IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟