倪辰唱男生歌 挑戰高難度

倪辰(Lala)將與著名監製黃安弘(James)舉行音樂會,她透露James大部分都是男生的歌曲,今次是挑戰高難度。

倪辰表示會於啪男生的歌曲。

倪辰將於3月19號同黃安弘一同合作音樂分享會,她表示今次有些不一樣:「平時都係自己一個人,今次終於唔係自己一個人喇!」問到會唱甚麼歌,她謂:「平時我好少唱男仔歌,但今次就會唱好多黃老師作嘅男仔歌,包括有許廷鏗既《螞蟻》、《仁至義盡》、《登對》。其實係我認識James之前,已經成日聽佢嘅歌。但黃老師嘅歌都好高難度而且大部分係男仔歌,對我嚟講係好大嘅挑戰,希望今次既crossover會有火花啦!」

倪辰將與黃安弘合作音樂分享會。

Lala又表示能與黃安弘合作真的好興奮:「對於我來講,作曲填詞好新鮮,除咗唱人哋嘅歌之外,我都會搞搞新意思。最近見到James同佢囡囡既新歌,覺得好特別。膾炙人口嘅情歌佢就好拿手,但係兒歌都作埋真係令我眼前一亮。」她希望趁今次綵排,乘機邀歌,希望可以同James合作做一首歌,做音樂交流。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟