蘇麗珊同男友合拍 寓工作於拍拖

蘇麗珊(Cecilia)去年與圈外男友開設按摩店,她表示與男友合拍,喜歡二人一同工作,寓工作於拍拖。

蘇麗珊話同男友合拍。(蘇麗珊 IG 圖片)

蘇麗珊與香港開電視主播馬梓軒一同炮製愛心湯丸賀情人節,Cecilia笑言整湯丸對她來說並非最拿手:「平時我淨係鍾意焗麵包,因為我好鍾意食麵包,鍾意食嗰樣嘢,自然有心機整!至於整湯丸就真係唔在行,啱啱我整咗一粒大嘅,但煮完之後裏面個餡好似未熟,哈哈!」

蘇麗珊話自己唔識整湯丸。

回顧去年, Cecilia於市道不景氣下,與圈外男友Kenny開設按摩店,又入股Super Girls成員陳穎欣(Yanny)的餐廳,她表示對事業發展持樂觀態度,覺得有危先有機。她埋對香港這個地方仍然有信心,想趁拍攝工作不多的時候,嘗試一些平時冇沒有時間做的計劃。

蘇麗珊享受與男友一同工作。(蘇麗珊 IG 圖片)

Cecilia又表示喜愛與男友一起工作,寓工作於拍拖:「都享受嘅!我覺得我哋都合拍,同埋可以見多啲呀嘛,哈哈!因為平時如果要拍攝就一定見唔到面,可能兩、三個禮拜見唔到咁樣,所以我幾鍾意同佢一齊做嘢!」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟