黎紀君情人節親製手錶送男友

黎紀君(Christy)於電視節目上透露今年親製手錶送給男友,又謂自己買了一枝銀色筆送給犯太歲的男友,但男友未有領情。

黎紀君與嚴崇天分享情人節送給另一半的禮物。

今年情人節適逢初三赤口,黎紀君與嚴崇天日前為香港開電視拍攝全新飲食節目《夠鐘食晏》時,二人異口同聲說無有怕,還各自花心思為另一半送驚喜添!Christy透露說:「今年我會DIY手錶送男友,整手表有點難度,希望唔會雞手鴨腳啦!」嚴崇天在旁提醒說:「等哥哥我畀個貼士你,就係唔好一次過攞晒自己絕招出來呀!」至於嚴崇天則好有心思地早於兩星期已預訂永生花送給女朋友。

Christy續謂今年男朋友犯太歲,迷信的黎太已提醒她要購買一枝銀色筆,拜託生肖屬猴的朋友寫下男朋友的名字以作化解,黎紀君照辦煮碗後將銀筆送贈男朋友,不料對方竟回話說:「我用電腦打字㗎喎!」令她為之氣結。

二人續笑謂今年情人節因逢限聚令取消晚市堂食,情侶出街聚餐只可選午市或下午茶市,相當考驗男方的搶檔期能力,不過二人賣花讚花香說:「大家可以留意下我哋主持的「夠鐘食晏」,都有唔少貼士可以提供畀大家!」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟