「少婦聯盟」終再合體!沈卓盈打破不和傳聞

(網圖)

由藝人陳凱琳(Grace)、龔嘉欣(Katy)、譚凱琪(Zoie)以及沈卓盈(Jess)組成的「少婦聯盟」也拍攝劇集《平安谷之詭谷傳說》而結緣,而受疫情影響,過去一年Jess甚少出席「少婦聯盟」聚會,繼而引來外界猜測姊妹不和。然而,Jess終於在日前開Live,更與三位好姊妹同框,傳聞不攻自破!

而Jess同Zoie在第二日再私底下相約見面,交流媽媽經,兩人分別在IG上載合照,Jess寫道:「記得之前我們一起去做運動,話題不是講工作就是講生活上種種,今日我哋嘅話題已經係講BB經了。這位可愛的媽媽也非常之稱職,有問必答不特止,還提醒我好多注意嘅事項,真係好窩心吖,謝謝親愛的~」而Zoie亦有大方同好姊妹分享經驗:「我是一個路痴,以前我成日問你路。而今日嘅話題終於輪到你黎(嚟)問我,原因是我暫時有經驗過你,真替你開心,將來Baby G又多個伴了。」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟