無懼霜凍警告!蔡宛珊Bra Top性感加溫 IG限時動露端倪

(IG)

近日香港天氣溫度急降,大帽山頂大片草林結霜,而在打鼓嶺更試過跌至接近攝氏零下一度。然而,日前(14/1),現年36歲的中印混血兒蔡宛珊(Sarika)反而在個人Instagram貼出性感行山照,由照片可見她不但穿上短褲仔,更以Bra top上陣,大騷零贅肉Fit爆身形,完全不似已經36歲。她在帖文中寫道:「好想親親大自然!」。而實情是,蔡宛珊亦有在限時動態中公開一條在駕駛學院學車的片段,所以她的最新Post的行山照是舊照,原來蔡宛珊都怕凍。

蔡宛珊係中印混血兒,阿爸係華人,阿媽係印度人。佢讀咗香港公開大學語言研究學士(英文),又攞到香港大學專業進修學院- 進階商業英語文憑課程及愛丁堡大學- 廣告及公關學士,到2003年讀埋菲臘牙科醫院手術助理課程之後,就由兼職模特兒轉做全職模特兒。之後佢主要都係做主持同司儀工作。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟