【美人妻】38歲孫慧雪少女味濃:又痕又乾好矛盾!

(IG)

現年38歲的藝人孫慧雪(雪雪),早於2017年誕下兒子Riley,雖然已為人母但少女味仍然濃厚,到時時仍然保養得宜,一直維持童顏以及白滑肌膚,難怪深得男粉絲愛戴。然而,今日香港天氣反覆,就要雪雪BB都忍不住在IG大呻飽受困擾:「因為開暖爐瞓太乾,個咀又痕又乾,而家腫左(咗)!但呢個厚度又啱啱好,你話做人幾矛盾!」相中的雪雪搽上淡粉色唇蜜,雙唇與過往相比更顯嬌嫩,吸引大批粉絲留言激讚,就連鄧伊婷都留言道:「好想滋潤下你」!

孫慧雪丈夫為木材、夾板批發商富二代羅天彥(Edwin Lo)[21][22],兩人交往六年,期間一直分分合合,但終在2016年8月入紙申請註冊結婚,並於同年12月23日在愉景灣舉行婚禮。2017年2月14日,她在社交網站宣佈懷有三個月身孕,至7月28日順利誕下兒子 Riley。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟