陳展鵬分享女兒可愛聖誕look 呼籲大家善心助養小朋友

陳展鵬是圈中出了名的廿四孝爸爸,對女兒「小豬比」陳諾瑤照顧得無微不至。趁住聖誕節,展鵬和和老婆單文柔也分別在IG上分享了歲半的「小豬比」穿上聖誕服飾所拍的影片,和大家說聖誕快樂,小豬比更愈大愈可愛。

展鵬一共分享了兩條短片,其中在第一段片表示:「小豬比懂性的第一年聖誕節,希望妳過得開心快樂,今年特別難挑選一棵聖誕樹給妳,希望妳每年都快高長大,咁下年聖誕樹就可以多啲選擇,祝大家平安夜愉快,Merry Christmas#疫症下加油#地球身體健康#地球人健康#平安度過#好鵬友#聖誕老人」

另外,展鵬又呼籲大家善心助養其他國家的小朋友,他表示:「今年嘅聖誕節好特別好難忘,能夠一家人聚埋一齊已經唔係一件容易嘅事。今日係普世歡騰嘅日子,所以小豬比決定由今年開始將自己嘅快樂share比全世界嘅小朋友。祝願世界和平 #助養兒童 #給孩子一個家」

陳展鵬IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟