陳嘉寶孖好姊妹拍窩心聖誕照 笑稱要組女團叫SÏXTERS

陳嘉寶、蔡思貝、陳瀅、吳嘉熙、賴慰玲與何雁詩,是圈中出名的好姊妹,不時聚會或做一些姊妹活動,早前在陳瀅生日時已一齊穿耳洞紀念,早前又趁聖誕節拍窩心合照,更稱組成閨密團「SÏXTERS」。

她們6人都有在IG上分享合照,其中陳嘉寶更留言表示:「『大家好!我哋係: SÏXTERS!祝大家Merry Christmas!』(女團登台tone)好多人話喺呢一行識到真心朋友唔容易,就算識到,最難其實係維繫。感恩我哋其實分別都識咗好多年,依然都可以維繫到呢一份感情。雖然天父爸爸造我哋真係好唔一樣,不論性格特質同人生經歷好唔同,但慶幸我哋依然都可以一齊陪對方行過高山低谷大家係好想大家好,好想大家一齊幸福,甚至乎完全唔理自己利益,只係一心想幫對方行得更好更遠我愛你、陪你、撐你,唔係因為你做咗啲咩,而係因為你就係你。We just love the way who each other are.今個聖誕祝大家都能夠揾到可以一齊撐住、一齊行、一齊進步同幸福嘅好伴侶。天父爸爸愛你、耶穌愛你。#SÏXTERS #Ï,唔係I #能唱能跳又能演 #睇行打得又煮得 #加埋一齊呀我講緊 *以上所講技能可能是分別只針對某成員之描述,並不代表全體。敬希留意」

陳嘉寶IG圖
陳嘉寶IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟