余香凝聖誕報喜 宣布懷小生命

余香凝(Jennifer)趁聖誕節宣布喜訊。她在社交網站透露懷有「小生命」,她留言說:「All I want for Christmas is YOU . Merry Christmas!(我聖誕想要的就是你。聖誕快樂!)謝謝上天賜給我們最好的禮物。」她於相片中與老公將雙手放在腹部,充滿喜悅之情。

余香凝趁聖誕節於社交媒體公布懷孕喜訊。(余香凝 IG 圖片)

Jennifer受訪時多謝大家嘅祝福:「到依家每日都仲係覺得好奇妙,一個小生命係我嘅肚入面,好感恩! 我同老公都好開心,希望BB健健康康肥肥白白,都祝大家身體健康 聖誕節快樂啦!」而妹妹余潔滢說:「好開心!我做姨姨了!好期待屋企嘅新成員,好想快啲買好多好多衫褲鞋襪比佢,同埋其實我成日都叫住佢唔食得咩, 一齊做野又成日企喺佢隔離驚佢攰,驚佢行路唔小心,我超級緊張,所以其實我係超期待嗰個。」

至於Jennifer的圈中好友亦紛紛送上祝賀:

Cheronna@SG:「恭喜哂 jennifer 同佢先。希望佢地個BB,肥肥白白身體健康。」

Yanny@SG:「聽到個消息好開心,希望佢嘅BB健健康康咁長大。」

Jessica@SG:「好戥佢地開心呀!我和老公都要努力啲先。祝Jennifer同BB身體健康。」

廖子妤:「好開心亦好感動!乜都唔重要,最緊要BB健康平安。」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟